Sprookjes als medicijn

'Er was eens, heel lang geleden .......'. 

Deze woorden zijn voldoende om ons ineens in een heel andere sfeer te brengen. De tijd staat even stil. De realiteit verdwijnt naar de achtergrond. We worden ontvankelijk voor de wereld van helden en monsters, van van prinsen en prinsessen, van avonturen en gevaren, van helpers en wonderbaarlijke gebeurtenissen, van een hoofdfiguur die in de problemen komt, maar er ook altijd weer uit komt. Het leven gaat niet over rozen, maar het is goed om altijd hoop te houden, leren de sprookjes ons.

Het sprookje brengt ons in contact met ons eigen onderbewuste. Een wereld waar we in ons dagelijkse leven geen contact mee hebben, maar waar wel veel energie opgeslagen ligt. Door ons hier meer van bewust te worden, kan meer informatie naar ons bewuste leven gebracht worden en kan de daarmee samenhangende energie vrijkomen.

Aan de hand van een sprookje staan we stil bij ons eigen leven. Wat herkennen we in dit sprookje? Met welke figuren uit het sprookje kunnen we ons identificeren. Welke helpers hebben wij zelf? Hoe staat het met onze eigen hoop?

We bouwen tijdens de workshop onze eigen beleving bij het sprookje langzaam op. Hierbij bied ik verschillende ondersteunende methodieken aan.

Agenda 

Deze workshop is op dit moment niet ingepland.

Praktisch informatie

De workshop begint om 11.00 uur. We ronden de workshop rond 16.00 uur af. De locatie is Beethovenstraat 30 te Leeuwarden.

Kosten: € 25,00 p.p, incl. koffie/thee en soep bij de lunch. Neem wel zelf je lunch mee. Minimum deelname 2 personen, maximaal 4 personen.
Meld je hier aan!

 

Volg mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn activiteiten.